Fiskekaker med stekt brokkoli og rødløk, ovnsbakte potetbåter og aioli

Fiskekaker med stekt brokkoli og rødløk, ovnsbakte potetbåter og aioli

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Mandelpoteter
1 pose
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Brokkoli
1 stk
Rødløk
2 stk
Gressløk
1 pakke
Sitron
1 stk
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek grønnsakene sammen med litt hvitløk for mer smak.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn potetkrydderet og litt olje. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Legg fiskekakene i en ildfast form, ha 1 dl vann i bunnen av formen, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek fiskekakene i ovnen, over potetene, i 10-15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Del brokkolien i mindre buketter, og kutt rødløkene i strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek brokkolibukettene i 2-3 minutter, ha i rødløkstrimlene, og stek videre i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper, og la grønnsakene stå på lav varme frem til servering.
Finsnitt gressløken, og vend den inn med potetbåtene.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene og aiolien til retten.
God middag!