
Bollywoodgryte med kylling og friske grønnsaker
yoghurt, nan og risNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Denne raske kyllinggryten er en utmerket snarvei til India. Med deilig nanbrød til å dyppe i sausen blir dette en favoritt.
Denne raske kyllinggryten er en utmerket snarvei til India. Med deilig nanbrød til å dyppe i sausen blir dette en favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Bollywoodgryte med kylling
600 g
Spinat
50 g
Nanbrød
2 stk
Koriander
1 bunt
Yoghurt naturell
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1161 kcal
- Fett:
- 46 g
- Karbohydrater:
- 149 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i biter.
Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i et par minutter under omrøring. Tilsett bollywoodgryten, kok opp, og la det småkoke frem til servering. Rør i gryten av og til. Skyll og vend inn spinaten helt til slutt.
Varm nanbrødene i ovnen i 2–3 minutter.
Skyll, tørk og grovhakk korianderen. Server yoghurten til retten, og topp med korianderen.
God middag!