Panert torsk med mandler og panko

Panert torsk med mandler og panko

4.23 (140)
Under 25 min
1 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Restaurantsalat
      1 pakke
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Fisken kan også stekes i stekepanne i 4 minutter på hver side.

      Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
      Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
      Bland sammen panko, mandelflak, salt og pepper i en dyp tallerken. Pisk egg sammen med sitronsaft i en annen dyp tallerken. Del torskefiletene i porsjoner, og ha dem først i eggeblandingen og deretter i pankoblandingen.
      Legg de panerte fiskebitene på et ovnsbrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen og stek fisken i 12–15 minutter.
      Skjær agurk i biter eller strimler og finsnitt vårløk. Bland sammen salat, agurk og vårløk i en bolle.
      Bland sammen rømmekolle, sitron, salt og pepper.
      Server panert torsk med dressing, kokte poteter og frisk salat.
      1 Roedeporsjon Fisk: 150 g Kokt potet: 150 g Dressing: 2 ss Salat Energiinnhold: 420 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
      God middag!