Krydderstekt laks i fullkornstortilla med pico de gallo-salat
Roede
Laktosefri

Krydderstekt laks i fullkornstortilla med pico de gallo-salat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Den søte og syrlige pasjonsfrukten setter et velsmakende preg på pico de gallo-salaten i denne lakse- og tortillaretten.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
½–1 stk
Tomater
2 stk
Grønn chili
½–1 stk
Agurk
1 stk
Pasjonsfrukt
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Olivenolje
1 ss
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Olje
1 ss
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
844 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server retten med en lett yoghurt eller rømmedressing.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
 Skrell løken. Finhakk løken og chilien. Kutt tomatene og agurken i terninger. Skyll og tørk salaten, og kutt den i strimler. Ha løken, chilien, tomatene, agurken og hjertesalaten i en salatbolle. Kutt pasjonsfrukten i to, skrap ut kjernene og fruktsaften med en skje og ha det i bollen med grønnsakene. Bland alt godt sammen, og smak til med litt olivenolje og litt salt og pepper.
 Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett. Skjær fisken i terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 3–4 minutter. Krydre fisken med det meksikanske grillkrydderet og litt salt.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  Tortilla: 1 stk Laks: 125 g Picosalat: 150 g Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-app eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!