Sprø torsk med revet gulrot og hvit saus

Sprø torsk med revet gulrot og hvit saus

4.11 (393)
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Poteter
    400 g
    Panert torsk
    1 pakke
    (Fisk, Hvete)
    Gulrot
    2 stk
    Kålrot
    ½–1 stk
    Sitron
    ½ stk
    Bechamelsaus
    300 g
    (Hvete, Melk, Laktose)
    Sitron
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For mer smak i sausen, tilsett 1–2 ts sennep.

    Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
    Sett over poteter og kok dem til de er møre. Det tar omtrent 25 minutter.
    Finn frem et stekebrett med bakepapir og legg på torsken. Sett brettet i ovnen og stek torsken til den er gjennomvarm. Det tar omtrent 20 minutter.
    Mens torsken steker, varm forsiktig opp den hvite sausen i en kjele.
    Skrell og riv gulrot og kålrot, og vend inn sitronsaft. Skjær resten av sitronen i båter.
    Server sprø torsk med revet gulrot, kokte poteter, hvit saus og sitronbåter.
    God middag!