Kyllingwrap med indisk saus og kålsalat
Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Dette er en variant av den klassiske indiske kyllingcurryen. Her får du tortillalefser fylt med en fyldig kyllingcurry, kålsalat og frisk yoghurtdressing.
Dette er en variant av den klassiske indiske kyllingcurryen. Her får du tortillalefser fylt med en fyldig kyllingcurry, kålsalat og frisk yoghurtdressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- salt
- sukker
Rødløk
½ stk
Lime
1 stk
Strimlet kålsalat
200 g
Sukker
1 ss
Olivenolje
1 ss
Kyllinglårfilet
400 g
Rødløk
½ stk
Butter chicken-paste
½–1 glass
Crème fraîche
150 g
Tortillalefser
4 stk
Tomat
1 stk
Yoghurt
150 g
Persillade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1054 kcal
- Fett:
- 51 g
- Karbohydrater:
- 93 g
- Protein:
- 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Behold fettet på kyllingen. Det smelter i stekepannen, og gjør at kyllingen blir saftigere.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen halve løken, 1 ss sukker, 1 ss olivenolje og saften fra limen i en skål. La løken trekke i marinaden i 5–10 minutter, og vend inn kålsalaten rett før servering.
Skjær kyllingen i mindre biter (se tips). Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 1–2 minutter. Ha i resten av løken, og stek det hele i 2–3 minutter, eller til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Tilsett halvparten av butter chicken-pasten, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i crème fraîchen, og kok opp. Smak til med mer av butter chicken-pasten.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med yoghurten, kryddermiksen og litt salt i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og raitaen.
God middag!