Pastasløyfer med svinestrimler og pepperoni i mild oste- og urtesaus

Pastasløyfer med svinestrimler og pepperoni i mild oste- og urtesaus

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Denne raske, kremede og smakfulle pastaretten med saftig svinekjøtt og sprø pepperoni, toppet med nyrevet Grana Padano er en populær hverdagsrett.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Farfalle
200 g
(Hvete)
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Pepperoni
100 g
Gul løk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Squash
1 stk
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Vann
1–2 dl
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1100 kcal
Fett:
55 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
66 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland sammen den ferdigkokte pastaen, grønnsakene, pepperonien og ostesausen. Ha alt sammen i en ildfast form, dryss over litt revet ost, og stek formen i ovnen på 180 grader, til osten er gyllen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt løken i tynne skiver, og kutt paprikaen og squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek svinestrimlene i et par minutter, til de er gylne. Tilsett pepperonien, og stek det hele i omtrent 1 minutt, til pepperonien har sluppet litt fett. Tilsett løken, paprikaen og squashen, og stek alt sammen i omtrent 5 minutter. Tilsett crème fraîchen, 1–2 dl vann, grønnsaksbuljongen og potetkrydderet. La det småkoke i 2–3 minutter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og vend den inn i sausen. Smak til med salt og pepper. 
God middag!