Pasta med kylling, grønnkål og kremet urtesaus
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Dette en av favorittene i Godtlevert. Kombinasjonen av pasta, kylling og kremet urtesaus er uslåelig, og den er veldig enkel å lage.
Dette en av favorittene i Godtlevert. Kombinasjonen av pasta, kylling og kremet urtesaus er uslåelig, og den er veldig enkel å lage.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Fusilli
200 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Sjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Kremfløte
2 dl
Grønnkål
50 g
Urtemiks
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1107 kcal
- Fett:
- 59 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 65 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til sausen med din favoritturt. Timian, rosmarin og basilikum passer godt til!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver, skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, og krydre med salt og pepper. Legg kyllingkjøttet over på en tallerken.
Skru ned varmen på stekepannen til middels varme, og ha i litt mer olje. Stek løken og hvitløken i et par minutter, til de er gylne. Ha fløten i stekepannen, kok opp, og la det småkoke i 5 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og la den bli gjennomvarm. Tilsett grønnkålen, og rør rundt til grønnkålen har falt litt sammen. Smak til med urtemiksen, salt og pepper.
God middag!