Pasta med kylling, grønnkål og kremet urtesaus

Pasta med kylling, grønnkål og kremet urtesaus

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Dette en av favorittene i Godtlevert. Kombinasjonen av pasta, kylling og kremet urtesaus er uslåelig, og den er veldig enkel å lage.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fusilli
200 g
(Hvete)
Skivet kyllingfilet
350 g
Sjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Kremfløte
2 dl
(Melk, Laktose)
Grønnkål
50 g
Urtemiks
½ pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1107 kcal
Fett:
59 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
65 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med din favoritturt. Timian, rosmarin og basilikum passer godt til!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver, skrell og finhakk hvitløken. Skjær kyllingen i strimler.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, og krydre med salt og pepper. Legg kyllingkjøttet over på en tallerken.  
 Skru ned varmen på stekepannen til middels varme, og ha i litt mer olje. Stek løken og hvitløken i et par minutter, til de er gylne. Ha fløten i stekepannen, kok opp, og la det småkoke i 5 minutter. Ha kyllingen tilbake i pannen, og la den bli gjennomvarm. Tilsett grønnkålen, og rør rundt til grønnkålen har falt litt sammen. Smak til med urtemiksen, salt og pepper. 
God middag!