Tortellini med spinat

Tortellini med spinat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Balsamicoeddik
  • extra virgin olivenolje
  • extra virgin olivenolje eller smør
  • Litt salt
  • salt
Kjøttdeig av svin og okse
200 g
Rød paprika
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Spinat
½ pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Oregano
½–1 pakke
Restaurantsalat
½ pakke
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamicoeddik
½ ss
Salt
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Husk å bruke rikelig med vann når du koker pasta. Da slipper du at tortelliniene klebrer seg sammen.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Fersk pasta går det veldig fort å koke, så vent med det frem til rett før servering. (se tips)
Skjær paprika og sjalottløk i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med olje og brun kjøttdeigen på høy varme. Når den er ferdig stekt, ha den over på en tallerken. I samme panne, stek paprika og løk til løken er blank og paprikaen har fått litt farge. Ha så kjøttdeigen tilbake i pannen sammen med revet ost og spinat. Rør alt godt sammen. Smak til med salt, pepper, chipotlekrydder og urter. La blandingen stå på lav varme mens du koker pasta.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Bland sammen olivenolje og balsamicoeddik til en dressing. Smak til med salt og pepper.
Server tortellini med salsicciakjøtt og salat med dressing.
God middag!