Glutenfri
Fiskeboller i hvit saus med spinat og stekt blomkål med karri
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Sprøstekt pepperoni gir denne klassiske tradisjonsretten det lille ekstra.
Sprøstekt pepperoni gir denne klassiske tradisjonsretten det lille ekstra.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Poteter
350 g
Fiskeboller i hvit saus
800 g
Spinat
50 g
Blomkål
1 stk
Pepperoni
100 g
Karri
1 pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 951 kcal
- Fett:
- 52 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Smak til sausen med litt revet muskat.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Ha fiskebollene og sausen fra pakken i en kjele. Varm opp, og la fiskebollene småkoke under omrøring i omtrent 10 minutter, til de er gjennomvarme. Skyll spinaten, og vend den inn like før servering.
Kutt blomkålen i små buketter, og skjær pepperonien i strimler. Ha pepperonien i en kald stekepanne, og varm den opp til middels høy varme. Stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den har sluppet fettet. Ha i blomkålen, og stek den i omtrent 8 minutter, til den er gyllen og mør. Ha i karrien og 1 ss smør. Bland det hele godt sammen, og smak til med salt og pepper.
God middag!