Fiskeboller i hvit saus med spinat og stekt blomkål med karri
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med spinat og stekt blomkål med karri

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Sprøstekt pepperoni gir denne klassiske tradisjonsretten det lille ekstra.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Fiskeboller i hvit saus
800 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Spinat
50 g
Blomkål
1 stk
Pepperoni
100 g
Karri
1 pakke
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
951 kcal
Fett:
52 g
Karbohydrater:
72 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek blomkålen i ovnen med litt olje og karri på 220 grader i 15–20 minutter. Smak til sausen med litt revet muskat.

 Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Ha fiskebollene og sausen fra pakken i en kjele. Varm opp, og la fiskebollene småkoke under omrøring i omtrent 10 minutter, til de er gjennomvarme. Skyll spinaten, og vend den inn like før servering. 
 Kutt blomkålen i små buketter, og skjær pepperonien i strimler. Ha pepperonien i en kald stekepanne, og varm den opp til middels høy varme. Stek pepperonien i omtrent 3 minutter, til den har sluppet fettet. Ha i blomkålen, og stek den i omtrent 8 minutter, til den er gyllen og mør. Ha i karrien og 1 ss smør. Bland det hele godt sammen, og smak til med salt og pepper.
God middag!