Indisk kyllinggryte med grønne erter og fullkornsris
Roede
Glutenfri

Indisk kyllinggryte med grønne erter og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
En rask og god kyllinggryte med grønne erter og fullkornsris. Retten passer godt i hektiske førjulsdager.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Fullkornsris
135 g
Bakepotet
1 stk
Gul løk
1 stk
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Skivet kyllingfilet
350 g
Grønne erter
125 g
Tomat
1 stk
Olje
1 ss
Bladpersille
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
770 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til gryten med fersk chili, chilikrydder eller chilisaus om du ønsker en sterkere smak på gryteretten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll poteten. Skrell løken. Kutt poteten, løken og tomaten i terninger. 
 Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek poteten og løken i omtrent 5 minutter, til de er gylne. Ha i kyllingsuppen, og kok opp. La gryten småkoke i omtrent 10 minutter, til potetene er gjennomkokte.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha den stekte kyllingen over i den indiske kyllinggryten. Tilsett de grønne ertene, og la gryten småkoke i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn tomatterningene før servering.
Skyll, rist og grovhakk persillen. Strø persillen over retten ved servering.
  Gryte: 400 g Ris: 100 g   Energiinnhold: ca. 420 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-app eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram). 
God middag!