Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Rød paprika
1 stk
Laksefilet
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Brokkoli- og kålblanding
250 g
Thai-currysaus
220 g
Salt
Eggenudler
1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer saus kan du justere med litt vann. Lag retten som en ovnsrett om du vil! Ha over nøtter og litt limesaft om du har.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, skjærefjøl og kniv.
Del paprika i strimler. Skyll fisken og del også den i terninger.
Stek paprika og laks i en vid kjele med olje i 1–2 minutter på sterk varme. Tilsett grønnsaksblandingen og thai currysaus, og kok opp. Smak til med salt og pepper. Dekk med lokk.
Kok nudlene i ca. 4 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olje.
Server laks med thai currysaus, grønnsaker og nudler.
God middag!