Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten
Basisvarer
- solsikke-/rapsolje
- salt
- Litt salt
Laks i thai currysaus
Rød paprika
1 stk
Laksefilet
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Brokkoli- og kålblanding
250 g
Thai-currysaus (Laktose)
220 g
Salt
Nudler
Eggenudler (Gluten, Egg)
1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 0 kcal
- Fett 0 g
- Karbohydrater 0 g
- Protein 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer saus kan du justere med litt vann. Lag retten som en ovnsrett om du vil! Ha over nøtter og litt limesaft om du har.
- Forberedelser: Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, skjærefjøl og kniv.
- Del paprika i strimler. Skyll fisken og del også den i terninger.
- Stek paprika og laks i en vid kjele med olje i 1–2 minutter på sterk varme. Tilsett grønnsaksblandingen og thai currysaus, og kok opp. Smak til med salt og pepper. Dekk med lokk.
- Kok nudlene i ca. 4 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olje.
- Server laks med thai currysaus, grønnsaker og nudler.