Fullkornslinguine med kremet ajvarsaus, bacon og ruccola

Fullkornslinguine med kremet ajvarsaus, bacon og ruccola

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Pasta med kremet paprikasaus, sprøtt og salt bacon og frisk ruccola er en av favorittene våre. Denne retten er en sikker vinner på middagsbordet.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Pasta
100–150 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Ruccola
50 g
Baconterninger
150 g
Ajvar
2 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1033 kcal
Fett:
70 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pastaretten med revet parmesan eller annen ost. Litt grovkvernet pepper er heller aldri feil.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Rens paprikaen. Kutt paprikaen og stangsellerien i terninger. Skyll og tørk ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Tilsett paprikaen og sellerien, og stek det i omtrent 3 minutter til. Tilsett ajvarsausen, og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn ruccolaen rett før servering. 
God middag!