Fullkornslinguine med kremet ajvarsaus, bacon og ruccola
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Pasta med kremet paprikasaus, sprøtt og salt bacon og frisk ruccola er en av favorittene våre. Denne retten er en sikker vinner på middagsbordet.
Pasta med kremet paprikasaus, sprøtt og salt bacon og frisk ruccola er en av favorittene våre. Denne retten er en sikker vinner på middagsbordet.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
100–150 g
Rød paprika
1 stk
Stangselleri
1 stilk
Ruccola
50 g
Baconterninger
150 g
Ajvar
2 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1033 kcal
- Fett:
- 70 g
- Karbohydrater:
- 60 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pastaretten med revet parmesan eller annen ost. Litt grovkvernet pepper er heller aldri feil.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Rens paprikaen. Kutt paprikaen og stangsellerien i terninger. Skyll og tørk ruccolaen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Tilsett paprikaen og sellerien, og stek det i omtrent 3 minutter til. Tilsett ajvarsausen, og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn ruccolaen rett før servering.
God middag!