Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Pasta
200 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Gul løk
½ stk
Squash
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Chipotlepølser
300 g
Hakkede tomater
1 boks
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Chipotlepølsen er litt sterk, så du kan gjerne servere den for seg selv om du ønsker det.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skjær løk og squash i små terninger. Del chipotlepølsene i biter.
Varm opp en stekepanne med olje og stek pølsebitene til de er lett brunet. Legg pølsebitene over på en tallerken. Stek grønnsakene i den samme stekepannen til løken er blank. Ha pølsene tilbake i pannen sammen med hakkede tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Server pasta med tomatsaus og chipotlepølser.
God middag!