Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing
4.03 (169)
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Rød paprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Salt
Agurk
1 stk
Vårløk
½ pakke
Ruccola
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Kikerter
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Vann
1–2 dl
Paprikakrydder
½ pakke
Sitron i båter
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skjær paprika, agurk og vårløk i strimler. Skyll og tørk ruccolasalaten. Grovhakk hvitløk.
Hell av laken på kikertene og skyll dem godt. Kjør sammen kikerter, hvitløk, vann og paprikakrydder. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett dressingen til side.
Stek kylling og paprika i en forvarmet stekepanne med olje i 2–3 minutter til kyllingen er godt brunet. Krydre med paprikakrydder, salt og pepper. Sett blandingen til side.
Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
Server kylling i wraps med salat og kikertdressing.
100 g
Fullkornslefse: 1 stk
Kikertdressing: 80 g
Grønnsaker: 125 g
Energiinnhold: 405 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!