Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing

Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing

4.03 (169)
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Rød paprika
    1 stk
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Paprikakrydder
    ½ pakke
    Salt
    Agurk
    1 stk
    Vårløk
    ½ pakke
    Ruccola
    1 pakke
    Fullkornstortillaer
    1 pakke
    Kikerter
    1 pakke
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Vann
    1–2 dl
    Paprikakrydder
    ½ pakke
    Sitron i båter
    ½ stk
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
    Skjær paprika, agurk og vårløk i strimler. Skyll og tørk ruccolasalaten. Grovhakk hvitløk.
    Hell av laken på kikertene og skyll dem godt. Kjør sammen kikerter, hvitløk, vann og paprikakrydder. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett dressingen til side.
    Stek kylling og paprika i en forvarmet stekepanne med olje i 2–3 minutter til kyllingen er godt brunet. Krydre med paprikakrydder, salt og pepper. Sett blandingen til side.
    Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
    Server kylling i wraps med salat og kikertdressing.
    100 g Fullkornslefse: 1 stk Kikertdressing: 80 g Grønnsaker: 125 g Energiinnhold: 405 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
    God middag!