Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Blomkål
½ stk
Gul løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Soyasaus
1–2 ss
Garam masala-krydder
½–1 pakke
Prinsessefilet av kylling
350 g
Kokosmelk
1 pakke
Vann
1-2 dl
Spinat
1 pakke
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en mild variant av en litt mer krydret rett. Tilpass gjerne til ganene rundt bordet med chilipulver, kajennepepper eller fersk chili.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del blomkål i små buketter og løk i tynne skiver. Legg blomkål og løk i en ildfast form og ha på olje, salt, pepper, soyasaus og masalakrydder. Sett formen i ovnen og la den stå i omtrent 10 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingbitene i 4–5 minutter på hver side. Stek gjerne kyllingbitene i flere omganger. Ha kyllingen i den ildfaste formen sammen med kokosmelk og vann. Sett formen tilbake i ovnen og la den stå til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre. Det tar omtrent 8–9 minutter. Bland inn spinat når det er et par minutter igjen av steketiden.
Server ovnsbakt kylling og grønnsaker med ris.
God middag!