Kinesiske pannekaker med svinekjake, friske grønnsaker og hoisinsaus
3.94 (237)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Svinekjake
1 pakke
Minipurreløk
1/2 stk
Koriander
1/2 bunt
Hjertesalat
1 stk
Agurk
1/2 stk
Gulrøtter
2 stk
Hoisinsaus
1 pakke
Kinesiske pannekaker
1 pakke
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan varme pannekakene én og én i en tørr stekepanne i noen sekunder i stedet for å varme dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 190 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek svinekjaken, inkludert kraften, i ca. 10 minutter. Bruk deretter to gafler til å rive kjøttet i mindre biter. Krydre med salt og pepper.
Snitt minipurreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Finhakk korianderen og minipurreløken, og kutt salatbladene i strimler. Skrell agurken og gulrøttene. Kutt agurken i tynne staver, og riv gulrøttene på et rivjern. Ha de kuttede grønnsakene, de revne gulrøttene og hoisinsausen i separate skåler for servering.
Pakk de kinesiske pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Fyll de kinesiske pannekakene med kjøttet, hoisinsausen og grønnsakene.
God middag!