Wok med grønnkål og torsk

Wok med grønnkål og torsk

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Hvitløk
1 fedd
Rød chili
1/2 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Torskefilet
400 g
(Fisk)
Grønnkål
150 g
Brokkoli
1/2 stk
Grønne bønner
1 pakke
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Byggris
220 g
Hoisinsaus
1 flaske
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

I denne woken kan du også bruke woksauser med andre spennende smaker.

Kok byggris etter anvisning på pakken.
Rens og finhakk hvitløk og chili. Skjær fisken i passe store biter.
Varm opp olje i en wokpanne eller sautépanne med høye kanter, og fres chili og hvitløk.
Tilsett fisken og la den steke i 3-4 minutter på hver side. Ta ut fiskebitene og legg dem over på et fat.
Ha brokkoli og grønne bønner i pannen og fres i et par minutter. Tilsett til slutt grønnkål og la den frese med i et par minutter.
Bland inn hoisinsausen og legg fisken i woken igjen. Smak til med salt og pepper.
Server kokt byggris til.
350 g
100 g
414
God middag!