Spicy kyllingfilet med black pepper-nudler
Laktosefri

Spicy kyllingfilet med black pepper-nudler

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Saftige kyllingbryst servert med wokkede, sprø grønnsaker og en litt syrlig og sterk woksaus gjør denne retten til eksotisk hverdagsmat med massevis av gode smaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Spicy sous vide-kyllingfilet
300 g
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Gul paprika
½–1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Ingefær
1 bit
Rød chili
1 stk
Black pepper-woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
527 kcal
Fett:
6 g
Karbohydrater:
78 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist sesamfrøene i en tørr stekepanne for ekstra smak.

Kok opp en kjele med vann. Legg posen med kylling i vannet, og la den småkoke i omtrent 15 minutter. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
Skrell gulrøttene. Kutt dem i to på langs, og deretter i skiver på skrå. Skyll og kutt pak choyen i seks på langs gjennom rotfestet. Skyll og rens paprikaen, og kutt den i strimler. Skrell og finhakk hvitløken. Skrell ingefæren, og finriv ønsket mengde av den på et rivjern. Skyll og finhakk ønsket mengde av chilien.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken, ingefæren og chilien i 1–2 minutter. Tilsett gulrøttene, pak choyen og paprikaen, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og bland dem sammen med de stekte grønnsakene og woksausen. 
Legg kyllingen på en skjærefjøl, og skjær den i skiver. Ha kraften fra pakken over i woken. Skyll og rist korianderen. Riv korianderen i mindre biter, og topp retten med den og sesamfrøene ved servering.
God middag!