Flesk og duppe med røkt grillbacon
Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser
Er du innstilt på flesk og duppe? Vi kan garantere at denne tradisjonsrike husmannsretten tar deg tilbake til barndommen og mormors middagsbord.
Er du innstilt på flesk og duppe? Vi kan garantere at denne tradisjonsrike husmannsretten tar deg tilbake til barndommen og mormors middagsbord.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Poteter
350 g
Rotmos
500 g
Bechamelsaus
300 g
Grillbacon
300 g
Bladpersille
1 bunt
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 805 kcal
- Fett:
- 46 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland den finhakkede persillen inn i sausen for å lage en smakfull persillesaus.
Kok potetene i omtrent 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok opp en kjele med vann, og ha i posen med rotmos. La posen trekke i vannet i 10–15 minutter, til rotmosen er gjennomvarm.
Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side.
Skyll og finhakk persillen, og topp retten med den ved servering.
God middag!