Glutenfri
Biff Stroganoff med brokkoli og villris
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Vi har laget stroganoffbasen for deg. Den er laget av blant annet oksekraft, fløte, sopp og paprika. På den måten hjelper vi deg litt på veien midt i julestria.
Vi har laget stroganoffbasen for deg. Den er laget av blant annet oksekraft, fløte, sopp og paprika. På den måten hjelper vi deg litt på veien midt i julestria.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Villrisblanding
125 g
Rød paprika
1 stk
Strimlet ytrefilet av svin
350 g
Stroganoffbase
300 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 808 kcal
- Fett:
- 40 g
- Karbohydrater:
- 63 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Middagsgjester? Ha gulrotskiver og sopp i stroganoffen, og kok litt ekstra ris ved siden av.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen i 2–3 minutter, til den har fått litt farge. Legg paprikaen på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek kjøttet i omtrent 1 minutt på hver side, eller til det har fått en jevn stekeskorpe.
Ha stroganoffbasen i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Ha i den stekte paprikaen og stroganoffkjøttet mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkolien i 3–5 minutter.
God middag!