Grønn curry med kylling og ris

Grønn curry med kylling og ris

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Litt salt
    • salt
    • vann
    Jasminris
    150 g
    Vann
    Litt salt
    Prinsessefilet av kylling
    350 g
    Rødløk
    1 stk
    Regnbuegulrøtter
    1/3 pakke
    Kinakål og grønne bønner
    250 g
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Vann
    2 dl
    Salt
    Sitron i båter
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Sausen kan jevnes med maisenna om du vil ha den tykkere. For en mer distinkt smak kan du ha i litt finrevet limeskall, sukker, fish sauce eller soyasaus.

    Finn fram alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til ris og en kjele til suppen.
    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Del kyllingen i mindre biter. Skrell regnbuerot. Del rødløk og regnbuegulrot i tynne skiver.
    Kok opp kokosmelk, grønn currypaste og vann. Ha i gulrot, rødløk og kylling. La dette koke i 6 minutter. Tilsett så kinakål og grønne bønner de siste 2 minuttene. Del sitron i båter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
    Server grønn curry med kylling og jasminris.
    God middag!