Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Rødløk
1 stk
Regnbuegulrøtter
1/3 pakke
Kinakål og grønne bønner
250 g
Grønn currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Vann
2 dl
Salt
Sitron i båter
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sausen kan jevnes med maisenna om du vil ha den tykkere. For en mer distinkt smak kan du ha i litt finrevet limeskall, sukker, fish sauce eller soyasaus.
Finn fram alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til ris og en kjele til suppen.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Del kyllingen i mindre biter. Skrell regnbuerot. Del rødløk og regnbuegulrot i tynne skiver.
Kok opp kokosmelk, grønn currypaste og vann. Ha i gulrot, rødløk og kylling. La dette koke i 6 minutter. Tilsett så kinakål og grønne bønner de siste 2 minuttene. Del sitron i båter. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server grønn curry med kylling og jasminris.
God middag!