Pizza med storfekjøtt og revet mozzarella

Pizza med storfekjøtt og revet mozzarella

Ny oppskrift
Under 15 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten)
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Middelhavskrydder
1 pakke
Litt salt
Ruccola
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du ha ekstra sprø pizzabunn, forvarm stekebrettene. Om du har en ovn som ikke går opp til 250 grader, setter du den bare på maksimum varme. Liker du ikke paprika på pizza, bruk den heller på brødskiva eller i en salat. Du kan variere pizzafyllet med akkurat det du liker! Hva med litt mais, ananas, rødløk eller påleggsrester? Det kan også være godt med chilisaus for ekstra trøkk.

Sett stekeovnen på 250 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, to stekebrett med bakepapir, en skål til kjøttet, skjærebrett og kniv.
Kutt paprika i strimler og mozzarella i skiver. Legg kjøttet i en skål og vend inn middelhavskrydder og litt salt.
Legg pizzabunnene på stekebrettene. Fordel pizzasaus, revet mozzarella og mozzarellaskiver på bunnene. Topp med biffkjøtt og paprika.
Sett brettene inn i stekeovnen og stek pizzaene i omtrent 8–11 minutter, til osten er gyllen.
Skyll og tørk ruccola. Sett frem hvitløksdressing.
Del opp pizzaen i stykker og server med ruccola på toppen og hvitløksdressing ved siden av. Bellissimo!
God middag!