Vietnamesisk suppe med mørkokt svinekjake, eggenudler, brokkoli og koriander
3.47 (192)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Soyasaus
Mørkokt svinekjake
350 g
Ingefær
1 bit
Kinesisk hvitløk
1 stk
Koriander
1 bunt
Eggenudler
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Brokkolibuketter
200 g
Bønnespirer
1 pakke
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt finhakkede nøtter!
Sett en kjele med ca. 1 liter vann og litt salt på kok.
Skjær kjøttet i mindre terninger, og ta vare på kraften i pakken. Ha kjøttet og kraften i en kjele, og kok opp på middels varme.
Skrell ingefæren og hvitløken. Finriv ingefæren på et rivjern, og press hvitløken. Finhakk korianderen.
Kok eggenudlene i vannet fra punkt 1 i ca. 4 minutter. Hell deretter av vannet, og ha nudlene tilbake i kjelen. Sett kjelen til side frem til nudlene skal brukes i punkt 7.
Ha oksebuljongen, ingefæren, hvitløken, 8 dl vann og pakken med chiliflakes i kjelen fra punkt 2. Kok opp, og la suppen småkoke i ca. 12 minutter. Smak til med soyasaus.
Ha brokkolibukettene, bønnespirene og korianderen i suppen, og la det hele koke i ca. 3 minutter.
Vend nudlene inn i suppen, og server!
God middag!