Chili con carne med salat og nachochips
Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. sitronsaft
- extra virgin olivenolje
- salt
- vann
Chili con carne
1 pakke
Vann
1 dl
Salt
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Tobladssalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 dl
Salt
Evt. sitronsaft
Rømmekolle
1 pakke
Nachos
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Alternativt kan du lage en tacoform i stekeovnen. Smør en ildfast form med litt olje, fordel chili con carne i formen og topp med nachoschips og litt revet ost. Stek formen på 220 grader varmuft, formen er gjennomvarm og osten er gylden. Server formen med salat og rømme ved siden av.
Finn fram alle ingrediensene. Sett på en kjele med 1 dl vann i bunnen. Finn fram skjærefjøl, kniv og salatbolle. Se tipset for en alternativ må¨te å lage denne retten på..
Ha chili con carne gryten i kjele med vann og kok opp under lokk. Rør om underveis og la gryten småkoke i omtrent 10 minutter, eller til den er skikkelig varm. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Del tomat i båter. Skyll maiskornene. Bland grønnsakene inn i tobladssalaten. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper om du ønsker. Sitronsaft er også godt i salaten!
Server chili con carne med nachochips og rømmkolle. God middag!
God middag!