Kyllinglår med coleslaw

Kyllinglår med coleslaw

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Oregano eller basilikum
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Gulrot
2 stk
Squash
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Oregano eller basilikum
2 ts
Salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Three spice
1 pakke
Kyllinglår
520 g
Coleslaw
1 beger
(Egg, Sennep)
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Man kan gjerne rive gulroten og blande den i coleslawen istedet for å bake de i ovnen.

Sett ovnen på 210 grader varmluft.
På et eget stekebrett ha på olje, salt, pepper og krydder på kyllingen og sett i ovnen. Den skal også stekes i omtrent 25-30 minutter.
Vask og kutt potetene i båter og ha dem i en ildfast form. Skrell gulrøtter og del gulrot og squash i staver. Vend i olje,krydder, salt og pepper. Bak potet, squash og gulrotstavene i ovnen til de er møre. Dette tar omtrent 25-30 minutter. Vend om undervieis for jevnere steking.
Smak til coleslawen med bbarbequesaus, salt og pepper
Server kylling med ovnsbakte grønnsaker og coleslaw.
God middag!