Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- smør
Brokkolibuketter
150 g
Spagetti
200–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Stekepølse
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Smør
2 ss
Fløtesaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Man kan gjerne serverer pølsene hele om man heller ønsker det. stek de da i ovnen på 210 grader i omtrent 10-15 minutter.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8-10 minutter. Kok brokkolibuketter med pastaen de siste 3-4 minuttene. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Del pølsene i skiver og stek de på høy varme, gjerne i flere omganger for å få stekeoverflate på alle. Mens du steker pølsene, skjær løk i skiver. Tilsett smør i stekepanna, ha i løk og stek den blank. Bland inn pølsebitene og ha på saus. Varm forsiktig opp, rør om og server til pasta og brokkoli
God middag!