Nordisk biffwok

Nordisk biffwok

Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Jasminris
150 g
Vann
Litt salt
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Soy sesam woksaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Nordisk wokmiks
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Vann
1 dl
Lime i båter
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker mer futt- finhakk fersk chili og ingefær og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.

Finn fram alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl og kniv. Sett klar en kjele med lokk til ris og en stekepanne eller wokpanne.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skyll purren godt og kutt den i skiver.
Forvarm stekepannen/wokpannen. Stek kjøttet i 1-2 minutt i olje, på sterk varme. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek så grønnsakene 2 minutter mens du vender om underveis. Hell på woksausen og vann, og kok opp. Vend inn kjøttet og smak til med salt og pepper. Strø over sesamfrø.
Server biffwok med kokt jasminris og lime i båter. God middag!
God middag!