Panert torskefilet med remulade og grønne erter
Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- smør
Poteter
400 g
Salt
Panert torsk
1 pakke
Grønne erter
250 g
Sjalottløk
1 stk
Smør
2 ss
Sitron i båter
½ stk
Remulade
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt kapers eller sylteagurk stående? Det passer perfekt til denne retten.
Sett ovnen på 200 grader varmluft og kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20 minutter.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen til den er gyllen og sprø, dette tar omtrent 12-15 minutter. Stek poteter og fisk samtidig i ovnen, bytt plass på brettene underveis.
Kutt sjalottløk i ringer og stek den i et par minutter i en kjele med smør. Tilsett grønne erter, varm opp og vend om til ertene er gjennomvarme. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server panert torsk med poteter, erter, remulade og sitronbåter
God middag!