Hvit pizza med salsicciaboller toppet med minisjampinjong og rosmarin

Hvit pizza med salsicciaboller toppet med minisjampinjong og rosmarin

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
En ekte, velsmakende italiensk pizza med saftig salsicciadeig, fersk mozzarella, sjampinjong og aromatisk rosmarin.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Liste
Liste
Bilder
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Sjampinjong
100 g
Salsicciadeig
250 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1278 kcal
Fett:
69 g
Karbohydrater:
94 g
Protein:
71 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre med fingrene. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller.
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîchen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske og den revne mozzarellaen og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
God middag!