Kylling i kremet masalasaus med ris

Kylling i kremet masalasaus med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Litt salt
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    • vann
    Jasminris
    150 g
    Vann
    Litt salt
    Prinsessefilet av kylling
    350 g
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Salt
    Soyasaus
    1–2 ss
    Garam masala-krydder
    ½–1 pakke
    Vann
    1-2 dl
    Gul løk
    ½ stk
    Blomkålbuketter
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Salt
    Spinat
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Dette er en mild variant av en litt mer krydret rett. Tilpass gjerne til ganene rndt bordet med chilipulver, cayenne, eller fersk chili

    Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
    Del løk i tynne skiver og bland med blomkålen. Ha på olje, salt, soyasaus, masalakrydder og pepper. La stå i ovnen i omtrent 15 minutter mens du steker kyllingen. Etter 10 minutter, ha på kokosmelk.
    Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingbitene i 4-5 minutter på hver side. Stek gjerne kyllingen i flere omganger, legg kyllingen over på en tallerken underveis. Når kyllingen er ferdig, bland den inn med grønnsaker og kokos i den ildfaste formen.
    Kok risen etter anvisning på pakken.
    La kylling og grønnsaker stå til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene er møre. Det tar omtrent 8-9 minutter til. Bland inn spinat og la stå frem til risen er ferdig.
    Server ovnsbakt kylling og grønnsaker med ris.
    God middag!