Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing
Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Prinsessefilet av kylling
250 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Rød paprika
1 stk
Paprikakrydder
½ pakke
Agurk
1 stk
Minipurreløk
1 stk
Ruccola
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Kikerter
1 pakke
Vann
1–2 dl
Sitron i båter
½ stk
Salt
Kinesisk hvitløk
½ stk
Paprikakrydder
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skjær paprika og agurk i strimler. Skyll purren godt og skjær i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolasalaten.
Hell av laken på kikertene og skyll de godt. Kjør sammen hakket hvitløk, kikerter, vann og paprikakrydder. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett til side.
Stek kyllingen og paprikastrimler sammen i en forvarmet stekepanne med olje i 2–3 minutter til de godt brunet. Krydre med paprikakrydder, salt og pepper. Sett kyllingkjøttet og paprika til side.
Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm de i 5–6 minutter i stekeovn (se tips).
Server kylling i wraps med salat og kikertdressing.
God middag!