Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing

Wrap med kylling og hjemmelaget kikertdressing

Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Prinsessefilet av kylling
    250 g
    Salt
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Rød paprika
    1 stk
    Paprikakrydder
    ½ pakke
    Agurk
    1 stk
    Minipurreløk
    1 stk
    Ruccola
    1 pakke
    Fullkornstortillaer
    1 pakke
    Kikerter
    1 pakke
    Vann
    1–2 dl
    Sitron i båter
    ½ stk
    Salt
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Paprikakrydder
    ½ pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, følg anvisningen på pakken. En mager hvitløksdressing laget på kesam eller yoghurt kan passe til denne retten.

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
    Skjær paprika og agurk i strimler. Skyll purren godt og skjær i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolasalaten.
    Hell av laken på kikertene og skyll de godt. Kjør sammen hakket hvitløk, kikerter, vann og paprikakrydder. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett til side.
    Stek kyllingen og paprikastrimler sammen i en forvarmet stekepanne med olje i 2–3 minutter til de godt brunet. Krydre med paprikakrydder, salt og pepper. Sett kyllingkjøttet og paprika til side.
    Pakk tortillalefsene inn i aluminumsfolie og varm de i 5–6 minutter i stekeovn (se tips).
    Server kylling i wraps med salat og kikertdressing.
    God middag!