Torsk bakt i hvitvinssaus med poteter og tomatsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Litt salt
- olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Torskefilet
400 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hvitvinssaus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Gressløk
½ stk
Tomat
2 stk
Banansjalottløk
1 stk
Olivenolje
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt fersk dill over fisken rett før servering.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok potetene i en kjele med lettsaltet vann i omtrent 20–25 minutter.
Ha fisken i en ildfast form og krydre den med salt og pepper. Hell over hvitvinssausen, sett formen i ovnen og stek fisken i 10–12 minutter. Kutt eplet i terninger og finhakk gressløk. Når fisken er ferdig stekt, strø over epleterninger og gressløk.
Kutt tomatene i terninger. Skrell og finhakk banansjalottløk. Bland sammen tomat, løk, olivenolje, salt og pepper.
Server torsk i hvitvinssaus med kokte poteter og tomatsalat.
God middag!