Hoisinstekt storfe med risnudler og koriander

Hoisinstekt storfe med risnudler og koriander

4.25 (72)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Risnudler
1 pakke
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Agurk
½–1 stk
Avokado
1 stk
Vårløk
½ pakke
Strimlet storfekjøtt
300 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya)
Koriander
1 bunt
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer saus på kjøttet, tilsett en liten skvett med vann. Server nøtter og koriander ved siden av kjøttet, da kan man enkelt velge bort det man ikke vil ha.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
Kutt agurk i tynne strimler, avokado i tynne biter og vårløk i strimler. Legg grønnsakene over på en tallerken.
Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Ha i kjøttet og la det ligge stille i 1–2 minutter. Krydre det med salt, snu det og stek videre i 1–2 minutter til. Vend inn hoisinsaus.
Kok risnudlene i omtrent 4–6 minutter. Sil av vannet, skyll nudlene lett i kaldt vann og vend inn litt olje.
Grovhakk halvparten av korianderen og vend den inn i kjøttet sammen med nøttemiksen.
Server hoisinstekt storfe med risnudler, grønnsaker og resten av korianderen drysset over.
God middag!