Gratinert lange med crème fraîche, fargerike grønnsaker og ris
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Middagsris
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Lett crème fraîche
1/2 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Langefilet
700 g
Revet mozzarella
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Det gir retten et ekstra innbydende utseende!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt minipurreløken i to, og skyll den i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten, paprikaen og rødløken i terninger.
Bland crème fraîchen sammen med det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper i en skål.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, legg fisken i formen, og krydre den med salt og pepper.
Fordel crème fraîche-blandingen oppå fisken, legg grønnsakene fra punkt 3 oppå crème fraîche-blandingen, og drypp over litt olje. Topp grønnsakene med mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
God middag!