Gratinert lange med crème fraîche, fargerike grønnsaker og ris

Gratinert lange med crème fraîche, fargerike grønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Middagsris
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Lett crème fraîche
1/2 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Langefilet
700 g
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok risen med litt karri eller gurkemeie. Det gir retten et ekstra innbydende utseende!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt minipurreløken i to, og skyll den i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten, paprikaen og rødløken i terninger.
Bland crème fraîchen sammen med det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper i en skål.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, legg fisken i formen, og krydre den med salt og pepper.
Fordel crème fraîche-blandingen oppå fisken, legg grønnsakene fra punkt 3 oppå crème fraîche-blandingen, og drypp over litt olje. Topp grønnsakene med mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
God middag!