Kylling korma med basmatiris og salat
Ny oppskrift
Under 25 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Mandler
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Basmatiris
1 pakke
Vann
Salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kormapaste
1 glass
Hakkede tomater
1 boks
Lett crème fraîche
½ pakke
Gul paprika
½ stk
Spinat
1 pakke
Isbergsalat
½ stk
Agurk
½ stk
Appelsin
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
I dag kan du få være salatsjef! Del salaten i strimler og skyll den i kaldt vann. Tørk salaten lett med papir og ha den i en bolle. Kutt agurken i biter og ha den i bollen med salat. Skrell appelsinen eller skjær av skallet, kutt den i biter og ha også den i bollen med salat. Sett bollen på bordet og husk bestikk.
Kok risen som anvist på pakken.
Kutt kylling i terninger, hakk løk, kutt paprika i terninger og skyll spinaten.
Varm opp en vid kjele med olje. Ha i kylling og løk og la det steke til kyllingen er gyllen og løken er blank.
Tilsett korma paste. (NB! denne pasten inneholder nøtter!) Start med litt og tilpass smaken og styrken til din familie. Ha i paprika, hakkede tomater og crème fraîche. La det hele småkoke i 10 minutter. Tilsett spinat og vend om. Retten er ferdig når spinaten har falt lett sammen.
Kutt salaten i strimler og agurken i terninger. Skrell appelsinen eller skjær av skallet, og kutt fruktkjøttet i biter. Ha salat, agurk og appelsin i en bolle.
Server kylling korma med basmatiris og salat.
God middag!