Ytrefilet av svin med pasta og tomatsaus
3.98 (162)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Fullkornspenne
100–200 g
Litt salt
Gulrøtter
½ pakke
Brokkoli
½–1 stk
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Ytrefilet av svin i skiver
350 g
Salsicciakrydder
½ pakke
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Tomatsaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også koke grønnsakene for seg selv i en kjele. La kjøttet hvile i minst 5 minutter før du deler det i finere skiver. Da holder det på mer av kjøttsaften og blir derfor saftigere.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Del brokkoli buketter og stilken i staver. Kutt rødløk i skiver eller båter. Del hvitløken i to.
Når pastavannet har kokt opp, ha i pasta og gulrotskiver. Kok pasta og gulrøtter til pastaen er al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter. La brokkolien koke med i pastavannet de siste 4 minuttene. Hell av pastavannet i et dørslag. Ha pasta og grønnsaker tilbake i kjelen og dekk med lokk.
Krydre kjøttstykkene med salsicciakrydder, salt og pepper. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Stek kjøttet på middels pluss varme i 2–3 minutter på hver side sammen med hvitløk og rødløk. Ta ut kjøttet og legg det på en skjærefjøl. Hell tomatsausen i stekepannen med løken, og la det koke opp.
Del kjøttet i mindre skiver og legg det i stekepannen med saus, eller server det for seg selv.
Server ytrefilet av svin med pastasalat, tomatsaus og grønnsaker.
125 g
Pastasalat: 250 g
Tomatsaus: 0,5 dl
Kaloriinnhold: 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!