Mørbrad av storfe med stekt løk, ovnsbakt brokkoli og estragonkremet linguini

Mørbrad av storfe med stekt løk, ovnsbakt brokkoli og estragonkremet linguini

3.86 (132)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Eggeplomme
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Gul løk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Estragonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Mørbrad
300 g
Olje
Salt
Pepper
Smør
2 ss
Eggeplomme
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek løken med 1 ts sukker hvis du vil karamellisere den.

Sett stekeovnen på 225 grader.
Kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løkskivene i 5-6 minutter, eller til de er gylne. Krydre med salt, og ha i 2 ss smør mot slutten av steketiden. Ha løken over i en liten kjele, og la den stå på lav varme frem til servering.
Del brokkolien i små buketter. Fordel brokkolibukettene i en smurt ildfast form, og vend inn litt olje og salt. Stek brokkolien i ovnen i 12-15 minutter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Knekk 1 egg, og skill eggeplommen fra eggehviten. Bland eggeplommen sammen med seterrømmen, estragonsennepen og litt salt og pepper i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, og krydre det med salt og pepper. Kjøttet skal være mykt når du tar på det, men med litt motstand. La kjøttet hvile i noen minutter, og skjær det deretter i tynne skiver.
Sil vannet av pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn sennepsblandingen fra punkt 5.
God middag!