Steinsoppravioli med kremet sopp og bacon
4.11 (99)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ravioli er fylt pasta, og ekte kosemat. Steinsoppfyllet er rikt på smak, og den deilige, kremete sausen gjør denne retten til en rask favoritt.
Ravioli er fylt pasta, og ekte kosemat. Steinsoppfyllet er rikt på smak, og den deilige, kremete sausen gjør denne retten til en rask favoritt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Baconterninger
150 g
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Spisspaprika
1 stk
Spinat
50 g
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
150 g
Sitron
1 stk
Ravioli med steinsopp
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 632 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 52 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili eller chiliflakes sammen med grønnsakene.
Skrell rødløken og hvitløken. Skyll og rens paprikaen. Kutt ønsket mengde av rødløken og paprikaen i tynne skiver, og finhakk hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann. Børst soppen fri for jord, og kutt hver sopp i to.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha baconet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 2, og stek løken, paprikaen og soppen i 2–3 minutter. Tilsett hvitløken, spinaten og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen.
Tilbered raviolien som anvist på pakken. Sil vannet av raviolien, og ha eventuelt litt av pastavannet i crème fraîche-blandingen hvis den er for tykk. Bland pastaen med grønnsakene og sausen.
Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp retten med baconet før servering.
God middag!