Steinsoppravioli med kremet sopp og bacon

Steinsoppravioli med kremet sopp og bacon

4.11 (99)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ravioli er fylt pasta, og ekte kosemat. Steinsoppfyllet er rikt på smak, og den deilige, kremete sausen gjør denne retten til en rask favoritt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Baconterninger
150 g
Rødløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Spisspaprika
1 stk
Spinat
50 g
Minisjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Ravioli med steinsopp
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
632 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket chili eller chiliflakes sammen med grønnsakene.

Skrell rødløken og hvitløken. Skyll og rens paprikaen. Kutt ønsket mengde av rødløken og paprikaen i tynne skiver, og finhakk hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann. Børst soppen fri for jord, og kutt hver sopp i to.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha baconet over på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 2, og stek løken, paprikaen og soppen i 2–3 minutter. Tilsett hvitløken, spinaten og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen. 
Tilbered raviolien som anvist på pakken. Sil vannet av raviolien, og ha eventuelt litt av pastavannet i crème fraîche-blandingen hvis den er for tykk. Bland pastaen med grønnsakene og sausen.
Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp retten med baconet før servering.
God middag!