Hot kyllingsuppe med grønnsaker

Hot kyllingsuppe med grønnsaker

4.37 (206)
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Kylling-/grønnsaksbuljongterning
  • margarin
  • salt
  • sukker
  • vann
Prinsessefilet av kylling
350 g
Gulrøtter
½ pakke
Grønt eple
1 stk
Rødløk
½ stk
Rød chili
½ stk
Garam masala-krydder
1 pakke
Margarin
1 ss
Hakkede tomater
1 boks
Vann
4–5 dl
Kylling-/grønnsaksbuljongterning
1 stk
Middagsyoghurt
1 pakke
Sukker
1 ts
Salt
Langbrød av fullkorn
2 stk
(Gluten)
Vårløk
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Suppen kan ogs kjøres fin med en stavmikser. Tilsett da kyllingen ved servering.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Del kyllingen i mindre biter. Skrell gulrøttene. Kutt gulrøtter, eple og rødløk i terninger. Finhakk chili og kutt vårløk i tynne skiver.
Smelt margarin i en kjele. Stek gulrot, eple, løk, chili og garam masalakrydder til grønnsakene er blanke.
Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterning i kjelen. Gi det hele et oppkok, og la det deretter småkoke videre i 10 minutter. Tilsett matyoghurt og smak til suppen med garam masala, sukker, salt og pepper.
Stek kyllingbitene i 2–3 minutter i en stekepanne og krydre dem med salt og pepper. Tilsett kyllingbitene i suppen før servering.
Stek langbrødene i 2–4 minutter i stekeovnen.
Server kyllingsuppe med vårløk over og langbrød ved siden av.
500 g Energiinnhold: 270 kcal Suppe m/ 30 g grovt brød: 340 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!