Kjøttdeig og rotgrønnsaker i teriyakisaus med nudler

Kjøttdeig og rotgrønnsaker i teriyakisaus med nudler

3.93 (223)
Under 0 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
  • vann
Kjøttdeig
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Nordisk wokmiks
1 pakke
Teriyaki-woksaus
1 pose
Vann
1 dl
Koriander
½ bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Eggnudler
1 pakke
(Gluten, Egg)
Hønsebuljong
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vil du gi nudlene mer smak? Kok dem som anvist i oppskriften og la dem renne godt av seg. Ha hvitløk og eventuelt litt chili i en stekepanne med olje. Tilsett nudlene og stek dem litt. Tilsett 2–3 ss soyasaus, hakket koriander og sesamfrø.

Kok opp en kjele med vann og hønsebuljong til koking av nudler.
Hakk hvitløk og koriander. Varm opp en vid kjele med olje. Stek kjøttdeigen på begge sider og del den opp i litt store biter. Ta den ut av kjelen. Ha litt mer olje i kjelen om det er nødvendig, og tilsett hvitløk og wokmiks. La det steke i 3–4 minutter.
Kok nudlene i 5–6 minutter og hell av vannet (se tips).
Ha kjøttdeigen tilbake i kjelen, og tilsett woksaus og vann. La det hele småkoke i 2–3 minutter. Dryss over hakket koriander og sesamfrø før servering.
Server kjøttdeigteriyaki med nudler.
God middag!