Pizza med chorizo og serranoskinke med en hvitsauspizza

Pizza med chorizo og serranoskinke med en hvitsauspizza

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Pizzabunner
    1 pakke
    (Gluten)
    Pizzasaus
    1 pakke
    Seterrømme
    ½ pakke
    (Laktose)
    Revet mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Gran Biraghi
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Rødløk
    1 stk
    Chorizo
    1 pakke
    Serranoskinke
    1 pakke
    Tomat
    2 stk
    Ruccola
    1 pakke
    Gresk kryddermiks
    1 pose
    Seterrømme
    ½ pakke
    (Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Liker du ikke paprika på pizza, fungerer den utmerket på brødskiva. Du kan variere pizzaen med det du liker! Hva med litt oregano, mais, ananas, ruccola eller påleggsrester som skinke? Det kan være godt med chilisaus for ekstra trøkk, eller man kan være litt crazy ved å ha ansjos på pizzaen.

    Varm opp ovnen til 250 grader varmluft.
    Legg bunnene utover stekebrett med bakepapir. Fordel saus utover pizzabunnene slik at den dekker. På en av bunnene, ha halvparten av posen med seterrømme.
    Tomatene kan enten serveres kalde ved siden av eller kuttes i skiver og fordeles utover pizzaen. Vær obs på at tomatene blir veldig varme når de stekes i ovnen, så vær forsiktig når du spiser.
    Fordel revet mozzerella og gran biraghi utover bunnene. Topp med skivet rødløk og chorizo (se tips).
    Stek pizzaene i omtrent 10 minutter til osten er gyllen.
    Vask og tørk ruccola, bland gresk krydder og resten av seterrømmen.
    Når pizzaene er stekt, fordel serranoskinke og ruccola over.
    Server hjemmelaget pizza med ruccola og dressing ved siden av.
    God middag!