Bacalao fresco med oliven og persille

Bacalao fresco med oliven og persille

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Poteter
400 g
Gul løk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Rød chili
1/2 stk
Solsikke-/rapsolje
1/2 dl
Passata
1 flaske
Oliven
1 pakke
Salt
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Extra virgin olivenolje
1 ss
Bladpersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft over fisken før du steker den i ovnen.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til poteter.
Kutt potetene i biter à 2x2 cm og kok bitene i 5–6 minutter. Sil av vannet og la potetbitene dampe av seg.
Finn frem en romslig kjele og varm den opp til høy varme. Ha i olje.
Kutt løk og spisspaprika i skiver, og finhakk hvitløk og chili. Stek grønnsakene i kjelen i 3–4 minutter. Ha over passata, de kokte potetene, oliven, salt og pepper, og kok opp. La gryta småkoke til fisken er ferdig.
Ha fisken i en ildfast form og ha over litt salt og olivenolje. Sett formen i ovnen og bak fisken i 10–12 minutter.
Skyll og finhakk persille.
Server bacalao fresco med hakket persille og litt olivenolje over.
God middag!