Soyastekt torsk med stekt hjertesalat, mangodressing og fullkornsris
4.09 (129)
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Fullkornsris
1 pose
Mangopuré
1 boks
Lime
1 stk
Agurk
1/2 stk
Vårløk
1/2 pakke
Koriander
1/2 bunt
Hjertesalat
1 pakke
Torskefilet
350 g
Sesamfrø
1 pakke
Olivenolje
Soyasaus
Salt
Olje
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt krydder i risvannet for ekstra smak.
Tilbered fullkornsrisen som anvist på pakken.
Ha mangopuréen i en skål sammen med saften fra halvparten av limen, 4 ss olivenolje og litt salt.
Kutt agurken i terninger, finsnitt vårløken, og grovhakk korianderen. Ha grønnsakene og korianderen i en skål, og bland inn litt olivenolje og saften fra resten av limen.
Kutt hjertesalaten i fire biter på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek salaten med flatsidene ned i ca. 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha salaten over på et serveringsfat, og strø over agurk- og vårløksalaten.
Ha litt ny olje i pannen du brukte til hjertesalaten, og varm den opp til middels høy varme. Skjær fisken i grove biter, og stek fiskebitene i ca. 2 minutter på hver side. Tilsett ca. 2,5 ss soyasaus (juster mengden etter smak) og sesamfrøene mot slutten av steketiden.
Energiinnhold: 587 kcal. Protein: 39 g. Karbohydrater: 49 g. Fett: 26 g. *Hvorav mettet fett: 4 g.
God middag!