Soyastekt torsk med stekt hjertesalat, mangodressing og fullkornsris

Soyastekt torsk med stekt hjertesalat, mangodressing og fullkornsris

4.09 (129)
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    Fullkornsris
    1 pose
    Mangopuré
    1 boks
    Lime
    1 stk
    Agurk
    1/2 stk
    Vårløk
    1/2 pakke
    Koriander
    1/2 bunt
    Hjertesalat
    1 pakke
    Torskefilet
    350 g
    Sesamfrø
    1 pakke
    Olivenolje
    Soyasaus
    Salt
    Olje
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tilsett litt krydder i risvannet for ekstra smak.

    Tilbered fullkornsrisen som anvist på pakken.
    Ha mangopuréen i en skål sammen med saften fra halvparten av limen, 4 ss olivenolje og litt salt.
    Kutt agurken i terninger, finsnitt vårløken, og grovhakk korianderen. Ha grønnsakene og korianderen i en skål, og bland inn litt olivenolje og saften fra resten av limen.
    Kutt hjertesalaten i fire biter på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek salaten med flatsidene ned i ca. 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha salaten over på et serveringsfat, og strø over agurk- og vårløksalaten.
    Ha litt ny olje i pannen du brukte til hjertesalaten, og varm den opp til middels høy varme. Skjær fisken i grove biter, og stek fiskebitene i ca. 2 minutter på hver side. Tilsett ca. 2,5 ss soyasaus (juster mengden etter smak) og sesamfrøene mot slutten av steketiden.
    Energiinnhold: 587 kcal. Protein: 39 g. Karbohydrater: 49 g. Fett: 26 g. *Hvorav mettet fett: 4 g.
    God middag!