Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Potetmos
1 pakke
Laksefilet
325 g
Kryddersmør
1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Salt
Rødløk
1 stk
Strimlet kål
150 g
Grønne bønner
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme opp potetmosen direkte i en kjele. Skyll boksen med kryddersmør raskt i varmt vann for lettere å få smøret ut av begeret.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann til potetmos. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, skjærefjøl og kniv.
Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i 10–15 minutter. Hell potetmosen over i en serveringsbolle. Hold i pakken med et kjøkkenhåndkle, den er veldig varm.
Legg fisken i en ildfast form. Del kryddersmøret i skiver. Fordel smør og hoisinsaus på laksestykkene. Krydre med litt salt og pepper. Bak fisken i ovnen i omtrent 10 minutter.
Del rødløk i skiver. Stek rødløk, kål og bønner i en stekepanne med litt olje i 3–5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server bakt laks med potetmos, stekte grønnsaker og kryddersmøret fra den ildfaste formen.
God middag!