Havrepannekaker fylt med rødbeter, pære, linser, chevre og spinat

Havrepannekaker fylt med rødbeter, pære, linser, chevre og spinat

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Disse grove pannekakene fylles med søtlige rødbeter, sprø og frisk pære, mettende linser, salt chevre og sunn spinat. Det beste fra mange verdener.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Grønne linser
1 pakke
Spinat
50 g
Rødløk
½ stk
Sous vide-rødbeter
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Grove pannekaker med havre
1 pakke
(Soya, Egg, Havre, Hvete, Melk, Laktose)
Chevre
100 g
(Melk, Laktose)
Pære
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
873 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du har valnøtter liggende, kan du riste dem litt i en tørr stekepanne, og vende dem i litt honning. En perfekt match til rødbetene.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
 Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll og tørk spinaten. Skrell og kutt rødløken i terninger. Sil av laken av rødbetene, og kutt dem i båter. 
 Legg ønsket antall av pannekakene utover et stekebrett med bakepapir. Stek pannekakene i ovnen i 4–5 minutter. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken i 1–2 minutter, til den er blank. Ha i linsene og rødbetene, og stek videre i 2 minutter. Vend inn spinaten, og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper, og vend inn balsamicovinaigretten.
 Kutt chevren i skiver. Skyll og kutt pæren i to, og så i tynne skiver på skrå.
Fyll pannekakene med det varme fyllet. Topp med chevren og pæreskivene.
God middag!