Wrap med crispy kylling og mangodressing
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Strimlet kålsalat
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Mangopuré
1 boks
Lime
½ stk
Salt
Tortillaer
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i mikrobølgeovn, bare følg anvisning på pakken. Strø over finhakket fersk chili om du har.
Forvarm stekeovnen på 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram et stekebrett med bakepapir, skjærefjøl og kniv.
Legg kyllingkjøttet på stekebrettet. Sett brettet i ovnen og stek kyllingen i 15 minutter.
Del tomat i terninger og paprika i strimler. Legg alle grønnsakene på en tallerken.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og stek pakken i ovnen i 5–6 minutter.
Bland sammen seterrømme og mangopuré i en liten skål. Smak til med lime, salt og pepper.
Server wrap med crispy kylling, salat og mangodressing.
God middag!