Pizza Blanca: chorizo, rødløk, fersk mozzarella og ruccola
Ny oppskrift
Under 0 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- salt
Pizzadeig
1 stk
Rødløk
1 stk
Seterrømme
1/2 pakke
Revet ost
1/2 pakke
Chorizo
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Ruccola
50 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Hvetemel
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp den ferdigstekte pizzaen med den ferske mozzarellaen og litt olivenolje.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Kutt rødløken i skiver, og skjær den ferske mozzarellaen i terninger. Ha den halve pakken med seterrømme i en skål, og rør inn litt salt og pepper.
Fordel seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen, den ferske mozzarellaen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen.
God middag!