Pizza Blanca: chorizo, rødløk, fersk mozzarella og ruccola

Pizza Blanca: chorizo, rødløk, fersk mozzarella og ruccola

Ny oppskrift
Under 0 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pizzadeig
1 stk
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Rødløk
1 stk
Seterrømme
1/2 pakke
(Laktose)
Revet ost
1/2 pakke
(Melk, Laktose)
Chorizo
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Hvetemel
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp den ferdigstekte pizzaen med den ferske mozzarellaen og litt olivenolje.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Kutt rødløken i skiver, og skjær den ferske mozzarellaen i terninger. Ha den halve pakken med seterrømme i en skål, og rør inn litt salt og pepper.
Fordel seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen, den ferske mozzarellaen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen.
God middag!