Pizza med storfekjøtt og revet mozzarella

Pizza med storfekjøtt og revet mozzarella

Ny oppskrift
Under 15 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
Rød paprika
1 stk
Strimlet storfekjøtt
1 pakke
Middelhavskrydder
1 pakke
Litt salt
Pizzabunner
1 pakke
(Gluten)
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke pizzaen ved å legge den på et varmt stekebrett. Da vil pizzabunnen bli ekstra sprø. Har du en ovn som ikke går opp til 250 grader, sett den bare på maksimum varme. Liker du ikke paprika på pizza, fungerer den utmerket på brødskiva eller i en salat. Du kan variere pizzaen med det du liker! Hva med litt mais, ananas, rødløk eller påleggsrester som skinke? Det kan være godt med chilisaus for ekstra trøkk!

Sett stekeovnen på 250 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram to stekebrett med bakepapir, en skål til kjøttet, skjærebrett og kniv.
Kutt paprika i strimler. Legg kjøttet i en skål og vend inn middelhavskrydder og litt salt.
Legg pizzabunnene på stekebrett. Fordel pizzasaus, revet mozzarella og mozzarellaskiver på bunnene. Topp med paprika og biffkjøtt.
Sett brettene inn stekeovnen og stek pizzaene i omtrent 9-11 minutter, eller til osten er gylden.
Skyll og tørk rucolla. Sett fram hvitløksdressing.
Del opp pizzaen i stykker og server med ruccola på toppen og rømmedressing ved siden av. Bellissimo!
God middag!