Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- grønnsaksbuljong
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Couscous
1 pakke
Vann
1,5 dl
Grønnsaksbuljong
Solsikke-/rapsolje
Gul løk
1 stk
Squash
1 stk
Avokado
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Salt
Oliven
1 pakke
Bladpersille
½–1 pakke
Extra virgin olivenolje
Pinjekjerner
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En moden avokado vil gi etter for et lett håndtrykk og når den deles i to vil kjernen lett løsne fra skallet. Skulle avokadoen være umoden lar du den ligge på kjøkkenbenken til den har bedre konsistens.
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Kok opp vann eller buljong, ha i couscous og skru av varmen. Rør det sammen, legg på lokk og la det svelle i omtrent 6 minutter. Rør couscousen luftig med en gaffel eller visp.
Kutt løk, squash og paprika i grove terninger. Varm en stekepanne til middels pluss varme og stek løken til den er blank. Ha deretter i squash og paprika sammen med løken i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
Varm langbrødene i ovnen i 3-5 minutter.
Kutt oliven i skiver og avokado i terninger. Skyll og finhakk persille.
Ha alle grønnsakene sammen med couscous i en bolle, vend inn litt olivenolje og strø pinjekjerner på toppen før servering.
Server lun couscous-salat med brød.
God middag!